For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Super ofertă! Coacăzi Trio, set de 3 soiuri

Super ofertă! Coacăzi Trio, set de 3 soiuri

 • Super ofertă! Coacăzi Trio, set de 3 soiuri
Partajeaza
Adauga la favorite
Raporteaza

Descriere

Pret : Telefonic
Schimb : Nu
Data : 05/11/2018
Localizare : Pașcani, România

Super ofertă! Coacăzi Trio, set de 3 soiuri.

Coacăz Alb Versailles – este o specie care face parte din familia Grossulariaceae, ce poate fi cultivat de la zonele de câmpie, până la zonele de munte datorită plasticităţii ecologice mari. Este un arbust cu rădăcini fibroase şi puternice, a cărui înălţime poate ajunge până la 1,5 – 2 m. Florile sale sunt grupate în inflorescenţe, cu sepale verzi, spatulate, de 2-3 ori mai lungi ca petalele. Frunzele au o baza trunchiată sau cordată. Fructele de coacăz sunt bace de dimensiuni mici, 0,7-1,1 cm, au formă sferică, de culoare alb cu nuanțe gălbui. Ele sunt transparente, grupate în ciorchini lungi.

Coacăz negru Big Ben – este un soi ce face parte din familia Grossulariaceae, foarte cunoscută și sub denumirea de Blackcurrant. Arbustul este originar din Marea Britanie, este aclimatizat și se pretează cultivării condițiilor de mediu din țara noastră. Fructele de coacăz sunt bace, au formă rotundă de culoare neagră și cresc grupate în ciorchini. Gustul lor este specific, inconfundabil și se pot mânca atât în stare proaspătă cât și preparate ca gem, dulceață, siropuri etc. Produce o cantitate mare de fructe de 3-4kg / plantă.

Coacăz Rovada – un soi olandez care, rezistă foarte bine la dăunători și la temperaturi foarte scăzute. Tufa este plină de ciorchini de coacăze de culoare roșie. Fructele sunt dulci-acrișoare și foarte suculente. Acest soi de coacăze este perfect pentru orice fel de conservare. Tufele, de talie mare(1,5-2m), susțin cu ușurință fructele, care sunt grupate în ciorchini ce pot ajunge până la 20cm lungime. Perioada optimă de recoltare, este la mijlocul lunii iulie, dar fructele pot rămâne neculese încă 1 lună și jumătate fără a-și pierde calitățile. O plantă, poate produce într-un sezon de la 10 la 14 kg de fructe. Soiul este potrivit pentru comercializare.


*Numarul de telefon va fi afisat ofertantului

Alte anunturi Similare

18.00RON(Fix)

Saskatoon sau afinul canadian

 • Contact

  0745511088
 • Adresa (Judet / Localitate)

  Moara Carp
 • Schimb Nu
1.40RON(Fix)

Alba soi timpuriu de capsuni

 • Contact

  0745511088
 • Adresa (Judet / Localitate)

  Moara Carp, România
 • Schimb Nu
1.40RON(Fix)

Vibrant capsuni cu fructe mari

 • Contact

  0745511088
 • Adresa (Judet / Localitate)

  Moara Carp, România
 • Schimb Nu

Super ofertă! Coacăzi Trio, set de 3 soiuri

Top