For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Piersic Luparri

  • Piersic Luparri
Partajeaza
Adauga la favorite
Raporteaza

Descriere

Pret : 69.00RON(Fix)
Schimb : Nu
Data : 08/12/2020
Localizare : Oradea, România

Luparri este o varietate excelentă de piersici, care nu necesită polenizatori. Oferă o productivitate ridicată, iar recoltele pot fi culese începând cu luna iunie. Piersicii se dezvoltă până la înălțimea de 3 m, coroana lor densă fiind încărcată de fructe mari, rotunde, ce ajung să cântărească până la 160 g. Pulpa lor suculentă are o aromă intensă și un gust nemaipomenit. 

Puieții de piersic pot fi plantați în grădină, alegând cele mai însorite poziții, razele solare contribuind la formarea gustului dulce, intens aromat, dar și la colorarea nuanțată a fructelor. Randamentul ridicat se va obține prin plantarea în sol fertil, cu un pH neutru, sau cu aciditate scăzută. Irigarea se va efectua regulat, dar într-un ritm moderat, asigurându-i solului și un bun sistem de drenare. Administrarea anuală a îngrășămintelor pe bază de humus sau cenușă, vor contribui la o dezvoltare și maturare rapidă a pomilor. 

Pentru mai multe detalii vă rog să accesați site-ul nostru www.grădinamax.ro sau puteți lua legătura la numărul afișat. Livrăm oriunde în țară prin Fan Courier. 

Taxa de livrare fixă 21 de lei. 

Vă așteptăm cu drag!


Piersic Luparri

  • 08/12/2020
  • Categorie:
  • Afisari: 1
Top