For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Nectarin Potemak

  • Nectarin Potemak
Partajeaza
Adauga la favorite
Raporteaza

Descriere

Pret : 69.00RON(Fix)
Schimb : Nu
Data : 08/12/2020
Localizare : Oradea, România

Potemak este soiul ideal pentru crearea livezilor roditoare, ale căror fructe pot fi culese începând cu luna iunie. Pomul fructifer cu un grad de maturare timpuriu, produce recolte bogate de fructe mari, cu coaja lucioasă, de culoare roșu intens. Pulpa lor portocalie este foarte cărnoasă și suculentă în același timp, nectarinele fiind ideale pentru compot. 

Fructele nectarinilor se coc cel mai bine în prezența soarelui strălucitor, indicată fiind alegerea unui loc luminos, care să întrunească această condiție pe cea mai mare perioadă a zilei. Între puieți se va păstra o distanță de aproximativ 3 m. Solul optim pentru cultivare este cel cu o bună permeabilitate, la care se pot adăuga humus, cenușă sau microelemente care vor hrăni satisfăcător sistemul radicular. Culturile trebuie protejate de zonele expuse curenților reci și puternici.

Pentru mai multe detalii vă rog să accesați site-ul nostru www.grădinamax.ro sau puteți lua legătura la numărul afișat. Livrăm oriunde în țară prin Fan Courier. 

Taxa de livrare fixă 21 de lei. 

Vă așteptăm cu drag!


Nectarin Potemak

  • 08/12/2020
  • Categorie:
  • Afisari: 1
Top