For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Coacaz rosu

  • Coacaz rosu
Partajeaza
Adauga la favorite
Raporteaza

Descriere

Pret : 14.90RON(Fix)
Schimb : Nu
Data : 09/12/2020
Localizare : Oradea, România

Soi foarte productiv, care dezvoltă tufe viguroase, încărcate cu până la 7 kg de fructe, în fiecare perioadă de recoltare. Fiecare fruct cântărește aproximativ 0,5-0,8 g. Coacăzele de culoare roșu-intens sunt delicioase, având o savoare deosebit de dulce, ce le indică atât pentru consumul în stare proaspătă, cât și pentru obținerea dulcețurilor, sucurilor sau siropurilor.

Cultivarea puieților se poate face în intervalul martie-mai, respectiv septembrie-noiembrie, la o adâncime de circa 20-40 cm în sol, și o distanță de 1-1,5 m, suficient pentru dezvoltarea coroanei. Este un soi ușor pretențios față de cel comun, mai ales în ceea ce privește tipul solului. Nu se recomandă plantarea pe terenuri cu sol salinizat, acesta dezvoltându-se optim în zonele cu sol umed, ușor acidulat, fertile și foarte important, cu un bun sistem de drenare a apei. Amplasamentul ar trebui să fie bine luminat, sau cu condiții de semi-umbră.   

Pentru mai multe detalii vă rog să accesați site-ul nostru www.grădinamax.ro sau puteți lua legătura la numărul afișat. Livrăm oriunde în țară prin Fan Courier. 

Taxa de livrare fixă 21 de lei. 

Vă așteptăm cu drag!


Coacaz rosu

  • 09/12/2020
  • Categorie:
  • Afisari: 1
Top